fbpx
Annonce

Officielt: Font præsenterer sit hold med Xavi i spidsen

FCBARCELONA.DK - 30.12.20

© Getty Images
// Xavi // Font

På et pressemøde i dag præsenterede præsidentkandidaten Victor Font sit hold, hvis han vinder valget den 24. januar. Her annoncerede han Xavi som øverst ansvarlig for fodbolden og som afløser for Koeman, hvis han stopper.

Victor Font har en plan for FC Barcelona og den involverer både Barca-legenden Xavi Hernández samt Jordi Cruyff, søn af en anden klublegende, Johan Cruyff. Det fortalte han på et pressemøde i dag.

Font fortalte, at Xavi får titlen General Manager, der er ny i klubben. 'Han bliver den øverst ansvarlige indenfor fodboldområdet i Barca. Han har de nødvendige kvaliteter omkring ledelse og troværdighed, ligesom han kender og elsker klubben' kom det fra ham.

Font blev spurgt, hvor det efterlader Koeman efter denne sæson. 'Vi skal vise ham den maksimale tillid, for vi er midt på sæsonen. Problemet er, at der mangler et projekt, men hvis tingene går dårligt, bliver Xavi træner fra næste sæson. Det er to kompatible roller, som man så det med Alex Ferguson i Manchester United' var svaret.

Jordi Cruyff, der selv har spillet for Barca, bliver sportschef. 'Han kommer til at sammensætte holdet og står for indkøb. Han skal definere hvilke behov der er' kom det fra Victor Font, der er blandt favoritterne till valget den 24. januar.

Der er ikke kommet nogen bekræftelse fra Xavi omkring hans rolle i Barca, hvis Font vinder valget, men det må antages, at alt er aftalt på plads, når Font officielt melder det ud som han gjorde i dag.

.:FORSIDE:.