Officielt: Den nye sæson starter den 9. juli

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.06.21

© Getty Images

Det er næsten ikke til at vente på, at den nye sæson begynder, men nu er der kommet en dato på for hvornår sæsonforberedelserne starter. Den 9. juli tager Barca hul på den nye sæson, som begynder med de sædvanlige lægetjek.

Barca skriver på deres hjemmeside, at Ronald Koeman kan forvente at have de første spillere tilbage i klubben til lægetjek i løbet af den 9. og 10. juli. Herefter er der planlagt den første træning i den nye sæson på Ciutat Esportiva den 12. juli.

Det bliver ikke alle spillere som vender tilbage den 9. eller 10. juli, da store dele af førsteholdstruppen er med ved denne sommers EM og Copa América. De to turneringer slutter først i dagene omkring sæsonstarten, så de spillere der er med ved de mesterskaber får lidt ferie efterfølgende.

I løbet af sommeren skal Barca ud i flere træningskampe, mens den sædvanlige Gamper-turnering også bliver spillet. Barca har endnu ikke annonceret modstanderne til de kampe, men klubben skriver, at de snart vil løfte sløret for det.

Med sæsonstarten den 9. juli betyder det, at Barcas forberedelser til den nye sæson kommer tilbage til det normale, da sæsonen 2020/21 blev skubbet til sent i august sidste år. Dermed ser det ud til, at kampkalenderen bliver normaliseret igen i den nye sæson.

.:FORSIDE:.