fbpx

Officielt: Dani Alves og Jordi Alba er tilbage igen

Anders Lang Jensen - 03.01.22

// Jordi Alba // Dani Alves

ps5 art


1-0-sejren ude over Mallorca var uden en lang række førsteholdsspillere grundet coronasmitte og skader. Kort efter opgøret kunne Barca komme med den glædelige nyhed, at både Dani Alves og Jordi Alba nu er coronafri.

Mange vigtige spillere kommer drypvist tilbage i den kommende tid, og efter søndagens sejr over Mallorca meldte Barca officielt ud, at Dani Alves og Jordi Alba er tilbage efter deres coronasmitte. På klubbens hjemmeside forklarer man, at de to backs nu tester negativt og dermed vender tilbage til træningen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er rigtig gode nyheder forud for det kommende kampprogram for Xavis mandskab at have de rutinerede backs til rådighed. Dani Alves kan gøre sit comeback i en officiel kamp for Barca, og Jordi Alba kan vende tilbage til sin rolle som absolut førstevalg på venstrebacken.

Alejandro Balde, Sergino Dest, Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé, Abde og Gavi er fortsat ude med corona, men ventes at komme tilbage løbende ligesom Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Dani Alves og Jordi Alba.

.:FORSIDE:.