fbpx
Annonce

Officielt: Busquets ude med forstuvet ankel

FCBARCELONA.DK - 06.02.23

// Sergio Busquets

Sergio Busquets pådrog sig i starten af søndagens kamp mod Sevilla en skade i foden, da han vred helt forkert rundt i en tackling. Mandag meddeler Barca, at catalaneren har forstuvet anklen.

Det så voldsomt ud, da Busquets efter få minutter af søndagens opgør mod Sevilla gik ned i en tackling, hvor hans ene fod hang fast i græstæppet. Det resulterede i, at midtbanespilleren vred om på den ene fod, som drejede i en helt forkert retning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mandag formiddag blev Busquets så undersøgt yderligere af klubbens læger og kort efter kunne Barca meddele, at den catalanske kaptajn har forstuvet anklen. Derudover meddeler man, at den kommende genoptræning vil afgøre skadespausens længde.

Selvom Barca ikke kommer med noget estimat på hvor lang en pause der venter Busquets, så meddeler adskillige lokale medier, at der skulle være tale om to uger. Det betyder, at Busquets med sikkerhed går glip af næste weekens udekamp mod Villarreal, samt næstes uges opgør i Europa League mod Manchester United på Camp Nou.

.:FORSIDE:.