Officielt: Boca Juniors møder Barca i Gamper-opgør

FCBARCELONA.DK - 17.07.18

I går aftes meldte Barca ud, at det bliver argentinske Boca Juniors der bliver modstanderen i det traditionelle Gamper-opgør, der primært har til formål at markere starten på den nye sæson. Kampen spilles den 15. august.

Der er sat dato på Barcas første hjemmekamp denne sæson, det traditionsrige Gamper-opgør, opkaldt efter klubbens stifter, Joan Gamper. Tidligere var der tale om en reel turnering, men de seneste mange år er trofæet blevet afgjort over enkelt kamp mod en inviteret modstander. I tilfælde af uafgjort efter 90 minutter, går man direkte til straffespark.

Denne gang er det så Boca Juniors der lægger vejen forbi Camp Nou til et opgør, hvor det mest handler om at præsentere holdet for tilhængerne på Camp Nou. Boca Juniors er argentinske mestre, så ligner på forhånd et spændende opgør.

Kampen spilles onsdag den 15. august, blot tre efter at Barca har været i Marokko til den spanske Supercup mod Sevilla. Den 19. eller 20. august gælder det så første runde i  La Liga - og så er endnu en sæson for alvor skudt i gang.

.:FORSIDE:.