Officielt: Barca udlejer Oriol Busquets til Twente

Magnus Wind - 28.08.19

© Getty Images

Barca offenliggjorde tirsdag, at man har udlejet det 19-årige midtbanetalent, Oriol Busquets, til hollandske Twente. Lejeaftalen løber for resten af sæsonen uden nogen form for købsklausul.

Efter et par dages forhandlinger har Barca sendt Oriol Busquets til Holland. Han er således blev udlejet til Twente, hvor catalaneren skal forsøge at få fast spilletid på seniorniveau. Ligesom sin navnebror, Sergio Busquets, gør Oriol sig på den defensive del af midtbanen. Med udsigt til meget lidt spilletid på Barcas førstehold, har det både været i klubbens og spillerens interesse at blive udlejet til en mindre klub.

Barca håber, at Oriol Busquets vil fortsætte sin positive udvikling i Holland, da man for klubbens side stadig tror på, at han kan bruges i fremtiden. 

Twente rykkede op i den bedste hollandske række, Æresdivisionen, i sidste sæson, og har den tidligere sportsdirektør i Esbjerg, Ted van Leeuwen, som klubbens ditto. Oriol Busquets bliver holdkammerat med de tidligere La Masia-spillere Aitor Cantalapiedra, Javier Espinosa og Julio Pleguezuelo, som kom til den hollandske klub denne sommer.  

.:FORSIDE:.