Officielt: Barca sælger Arthur til Juventus

FCBARCELONA.DK - 29.06.20

I en pressemeddelelse har Barca netop bekræftet, at man har solgt Arthur til Juventus for 72 mio. euro plus 10 mio. euro i variabler. Brasilianeren forlader Barca når sæsonen er færdigspillet.

Sent mandag eftermiddag kunne Barca offentliggøre, at man har solgt brasilianske Arthur Melo til Juventus. Prisen er landet på 72 mio. euro og derudover kommer der 10 mio. euro i variabler, som kan blive udløst af midtbanespillerens præstationer og titler i Torino.

Barca meddeler endnu intet om Miralem Pjanic, som med stor sikkerhed rejser den modsatte vej og trækker i Barca-trøjen til næste sæson. Det forventes dog, at købet af den bosniske midtbanespiller offentiggøres senere på dagen. Årsagen er, at man i forhold til regnskabet ønsker at holde de to handler adskilt.

Sidst men ikke mindst meddeler Barca, at Arthur spiller sæsonen færdig med det catalanske mandskab og først skifter til Juventus når alle officielle klubturneringer er færdigspillet. Det endelige skifte finder derfor først sted efter Champions League i august, hvis altså Barca spiller sig videre fra ottendedelsfinalen mod Napoli.

Med salget af Arthur bliver det altså kun til to sæsoner på Camp Nou for den brasilianske midtbanespiller. Han kom til Barca i 2018, hvor forventningerne fra tilhængerne var tårnhøje. Selvom at Arthur har haft sine udfordringer og kun i perioder vist klassen, så er salget af midtbanetalentet stadig meget overraskende og stærkt kritiseret blandt de fleste Barca-fans. 72 kampe har Arthur spillet i den blå-røde trøje indtil videre.

.:FORSIDE:.