fbpx

Officielt: Barca møder Salzburg i træningskamp

FCBARCELONA.DK - 21.07.21

// salzburg


Nu er sæsonens fjerde træningskamp sat i kalenderen. Barca har officielt bekræftet, at de møder de østrigske mestre FC Red Bull Salzburg, et opgør der spilles den 4. august, umiddelbart efter holdets træningslejr i Tyskland.

Barca er på træningslejr i Tyskland fra den 28. juli til den 3. august og herfra rejser holdet direkte til Østrig, hvor de altså møder Salzburg onsdag den 4. august. Kampen på Red Bul Arena fløjtes i gang kl. 19.00.

Dermed er fire træningskampe aftalt. I aften møder Barca Nástic de Tarragona og den 24. juli gælder det Girona. Begge kampe spilles hjemme på Estadi Johan Cruyff. Den 31. juli møder de Stuttgart under træningsopholdet i Tyskland, hvorefter det gælder FC Red Bull Salzburg.

Det forventes at der kommer et par træningskampe mere, blandt andet det traditionsrige Gamper opgør hjemme på Camp Nou mod en inviteret modstander, som man endnu ikke kender navnet på. Der har været forlydender om både Manchester City og Juventus.

Barca har indtil den 15. august til de sidste træningskampe, for det er her at holdet tager hul på sæsonens La Liga med hjemmekampen mod Real Sociedad.

.:FORSIDE:.