Barca møder Real Sociedad i spansk Supercup

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.12.20

Torsdag blev der trukket lod til semifinalerne i den spanske Supercup, som spilles i januar måned næste år. Her skal Barca møde Real Sociedad, og Real Madrid skal møde Athletic Bilbao. Kampene spilles i Andalusien.

Det spanske fodboldforbund har denne torsdag trukket lod til semifinalerne i den spanske Supercup, som spilles i starten af næste år. Her lægger det nu fast, at catalanerne skal møde baskerne fra Real Sociedad, som holdet vandt over onsdag i den fremrykkede kamp i La Liga. Den anden semifinale bliver mellem Real Madrid og Athletic Bilbao.

Barca er med i turneringen fordi de blev to'er i La Liga i sidste sæson, mens Real Madrid er med som vinder af La Liga. De to baskiske klubber, Real Sociedad og Athletic Bilbao, er med i den spanske Supercup, fordi de begge var i pokalfinalen i sidste sæson. Pokalfinalen fra sidste sæson er dog ikke blevet spillet endnu, fordi de to klubber har nægtet at spille kampen før der kommer tilskuere på stadion igen.

De to semifinaler spilles den 13. og 14. januar i Málaga og Córdoba i det sydlige Spanien, mens finalen spilles den 17. januar i Sevilla. Supercuppen skulle ligesom sidste år være afviklet i Saudi Arabien, men coronasituationen har rykket turneringen tilbage til spansk jord.

.:FORSIDE:.