fbpx
Annonce

Officielt: Barca lejer Trincão ud til Sporting

FCBARCELONA.DK - 13.07.22

// Francisco Trincao

Onsdag eftermiddag meddeler Barca, at man har lejet Francisco Trincão ud til portugisiske Sporting. Aftalen løber i et år frem til den 30. juni 2023 og indeholder en købsoption.

Der er gang i den på ledelsesgangen på Camp Nou denne onsdag. Først kunne klubben offentliggøre købet af brasilianske Raphinha og kort efter kunne klubben ydermere meddele, at man har lejet Francisco Trincão ud til portugisiske Sporting Clube de Portugal.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Meldingerne gik ellers på, at der ville blive tale om en reel transfer med en overgangssum, men alligevel endte det altså med en lejeaftale. Barca meddeler intet om økonomien i aftalen, men det gør Sporting derimod.

Den portugisiske klub betaler tre millioner euro for lejeaftalen og købsoptionen er på syv millioner euro. Derudover har Barca sikret sig en tilbagekøbsret på cirka 25 millioner euro.

Trincão kom som bekendt til Barca i 2020 fra Braga, men formåede aldrig at få det store gennembrud. I stedet blev han i sidste sæson lejet ud til engelske Wolverhampton, inden turen nu går tilbage til hjemlandet og Sporting.

.:FORSIDE:.