Officielt: Barca har købt Martin Braithwaite!

FCBARCELONA.DK - 20.02.20

I en pressemeddelelse har Barca netop offentliggjort, at man har hentet danske Martin Braithwaite i Leganés. Catalanerne betaler den danske angribers frikøbsklausul, som lyder på 18 millioner euro.

Flere ugers intenst arbejde på at finde en erstatning for den langtidsskadede Ousmane Dembélé er slut. Valget er faldet på danske Martin Braithwaite, som forlader Leganés med øjeblikkelig virkning og i stedet trækker i Barca-trøjen. De spanske fodboldregler har tilladt Barca at hente en erstatning for Dembélé udenfor transfervinduet, men danskeren må kun spille i den spanske liga og kan ikke deltage i Champions League.

Barca meddeler, at man har købt Martin Braithwaite og at man i den forbindelse har udløst danskerens frikøbsklausul på 18 millioner euro, hvilket svarer til 135 millioner danske kroner. 

Klubben fortæller, at man har tegnet kontrakt med danskeren, som løber frem til den 30. juni 2024 - altså for fire et halvt år, og at han har en frikøbsklausul på 300 mio. euro. Martin Braithwaite underskriver sin kontrakt med Barca i aften kl. 18 og derefter finder den officielle præsentation sted.

Det kom som en kæmpe overraskelse, da Martin Braithwaites navn ud af det blå dukkede op i den catalanske presse for kun få dage siden. Her blev angriberen for Leganés pludselig nævnt som den udvalgte til at forstærke Barca-angrebet og disse rygter ende med at holde stik.

.:FORSIDE:.