fbpx
Annonce

Officielt: Barca henter Emerson til klubben

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.06.21

© FC Barcelona
// Emerson

Barca har onsdag middag officielt meldt ud, at de henter den brasilianske højre back Emerson til klubben, som rygterne har gået på i de seneste uger. Emerson kommer til klubben efter et succesfuldt ophold i Real Betis.

Der bliver ikke meldt noget ud om kontraktens længde eller størrelsen på frikøbsklausulen, men Emerson fortalte selv i sidste uge, at han har tre år tilbage af sin kontrakt med Barca i forhold til den aftale, der blev indgået i 2019, da Barca og Betis sammen hentede ham i Atlético Mineiro.

Emerson er lige nu samlet med det brasilianske landshold forud for kampene i VM-kvalifikationen og ved Copa América senere i juni og juli. Derfor ventes præsentationen af den 22-årige brasilianer først at finde sted senere denne sommer, når Emerson vender tilbage fra pligterne med landsholdet og efter en ferie.

Med nyheden i dag om Emersons skifte til Barca kommer den dygtige højre back dermed endelig til Camp Nou, som det var planen, da han blev hentet til Europa i starten af 2019. Siden da har han spillet på lån i Real Betis for at vende sig til La Liga.

Som en del af aftalen om at hente Emerson til Barca betaler catalanerne 9 mio. euro til Real Betis ifølge de store catalanske aviser Mundo Deportivo og Sport. Emerson ventes at slutte sig til Barca under sæsonforberedelserne til den nye sæson senere i løbet af sommeren.

.:FORSIDE:.