fbpx

Officielt: Barca forlænger med Balde til 2024

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

© Getty Images
// Alejandro Balde

Barca har meldt ud, at man har forlænget kontrakten med den 17-årige Alejandro Balde, der gjorde det godt i træningskampen i går aftes mod Nástic. Den nye kontrakt løber til 2024 og frikøbsklausulen er på astronomiske 500 mio. euro.

Barca ser Balde som den naturlige afløser for den 32-årige Jordi Alba på venstre back og det har den unge spiller fået at vide. Han har været i klubben siden han var otte år og den store drøm er at triumfere i barndomsklubben.

Flere klubber var interesseret i Balde, men nu er det altså lykkes for at Barca at forlænge kontrakten. For at holde andre klubber væk, er der aftalt et frikøbsklausul på hele 500 mio. euro.

Barca melder ikke noget om hvilken rolle Balde får i denne sæson. Forventningen er dog, at han bliver på B-holdet for at få spilletid for at udvikle sig, men at han jævnligt udtages for førsteholdet, for at vænne sig til højeste niveau.

Det er dog slet ikke umuligt, at Balde gør det så godt her i sæsonstarten, at Koeman vælger at beholde ham i førsteholdstruppen.

.:FORSIDE:.