Officielt: Barca bekræfter lyskeskade til Alba

FCBARCELONA.DK - 15.02.20

© Getty Images

Barca fik lørdag endnu en dårlig nyhed på skadesfronten, da Jordi Alba allerede efter 20 minutter af opgøret mod Getafe måtte lade sig udskifte. Kort efter kunne Barca meddele, at catalaneren har pådraget sig en skade i lysken.

Den smalle trup på Camp Nou begynder efterhånden at være særdeles kritisk. Catalanerne må som bekendt allerede undvære Dembélé og Suárez på grund af skader, og lørdag tilsluttede Jordi Alba sig så skadeslisten. 

Efter en løbeduel efter blot 20 minutter af kampen mod Getafe tog Alba sig til højre lyske og bad straks om at blive skiftet ud. Han blev få minutter senere erstattet af Junior.

Under kampen udsendte Barca så en pressemeddelelse, hvor man bekræfter, at Jordi Alba har pådraget sig en skade i højre lyske. Klubben meddeler intet om hvor alvorlig en skade der er tale om eller hvor lang en pause der venter. Det ville de kommende undersøgelser fastslå.

Skaden til Jordi Alba kommer på et særdeles kritisk tidspunkt, da man om kun 10 dage møder Napoli i Champions League og om to uger møder Real Madrid på Bernabeu.

.:FORSIDE:.