Officielt: Barca bekræfter lejeaftale med Coutinho

FCBARCELONA.DK - 16.08.19

© Getty Images

Barcas Guillermo Amor har netop bekræftet på direkte tv i Bilbao, at man er nået til enighed med Bayern München om en lejeaftale, hvor tyskerne lejer brasilianske Philippe Coutinho.

Det er Guillermo Amor, som er 'director of instituional and sporting relations' i Barca, som i et direkte interview fra San Mamés i Bilbao bekræftede, at man er nået til enighed med Bayern München om en lejeaftale med Philippe Coutinho.

'Jeg kan bekræfte, at vi er nået til enighed med Bayern München om en aftale med Philippe Coutinho, som lejes ud. Aftalen mangler dog at blive lukket endeligt. Coutinho er en fantastisk spiller, men omstændighederne gør, at han måske forlader os' sagde Amor, som altså bekræftede enigheden med Bayern, men også slog fast, at handlen endnu ikke er 100% gennemført. Det kan skyldes, at Coutinho først skal gennemgå lægetjek.

Amor blev også spurgt til Neymar. 'Der bliver snakket rigtig meget om Neymar i disse dage, men vi kan ikke udtale os om denne sag i øjeblikket. Hvad der skal ske vil ske, og alt kan ske indtil transfervinduet lukker' afsluttede han.


.:FORSIDE:.