fbpx
Annonce

Officielt: Barca bekræfter deltagelse i Superliga

FCBARCELONA.DK - 19.04.21

// Super League


Mandag morgen bekræfter Barca i en pressemeddelse, at man er nået til enighed med 11 andre storklubber om stiftelsen og deltagelsen i en ny europæisk Superliga. Catalanerne lægger samtidig op til dialog med UEFA og FIFA.

Det skabte et historisk ramaskrig på den europæiske fodboldscene, da 12 klubber natten til mandag i fællesskab kunne meddele, at man er gået sammen om at starte European Super League udenom store organisationer som UEFA og FIFA.

Mandag morgen følger Barca så selv op på nyheden med en pressemeddelelse, hvori man bekræfter, at man er nået til enighed med 11 europæiske klubber om stiftelsen og deltagelsen i den nye turnering.

I pressemeddelelsen lægger Barca op til en dialog med både UEFA og FIFA, så 'man sammen kan skabe de bedste rammer for den nye turnering og for fodbolden som helhed'.

Derudover skriver Barca, at corona-pandemien har sat klubberne under et stort økonomisk pres, og at den nye turnering vil være stærkere og mere intensiv, samt gøre klubberne mere økonomiske robuste i fremtiden.

.:FORSIDE:.