fbpx

Officielt: Alejandro Balde forlænger til 2028

Simon Arun Vrábel - 20.09.23

// Alejandro Balde

Onsdag middag kom der gode nyheder fra FC Barcelona, da klubben officielt kunne meddele, at man har forlænget kontrakten med Alejandro Balde således, at det 19-årige forsvarstalentet nu er at finde i Barca frem til 2028.

Dagen efter Barcas storsejr over Royal Antwerp kom endnu en god nyhed til de mange Barca-fans, da klubben kunne levere den nyhed, som mange har ventet på, nemlig at Alejandro Balde forlænger sin kontrakt med yderligere fire år, så den først udløber til 2028. Derudover får han en frikøbsklausul på svimlende 1000 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har været en offentlig hemmelighed, at Alejandro Balde havde forlænget kontrakten med Barca, og tidligere på ugen spekulerede de catalanske medier i, at offentliggørelsen ville komme i løbet af torsdagen. Klubben overraskede derfor ved at offentliggøre forlængelsen allerede onsdag ved middagstid.

Klubben skriver endvidere, at selve underskrivelsen af kontrakten kommer til at ske torsdag kl. 13.15 på Ciutat Esportiva Joan Gamper, og her sætter Balde altså sin signatur på en kontrakt, som holder ham i klubben i fire år længere end den oprindelige aftale, som stod til at udløbe i 2024. Klubben skriver yderligere, at både Balde og Laporta vil deltage i seancen.

Alejandro Balde, som fylder 20 år i midten af oktober, har fået en raketkarriere, hvor han helt ud af ingenting overraskede alt og alle i sidste sæson ved at henvise Jordi Alba til en plads på bænken med en lang række flotte præstationer. I dag har den unge catalaner, som har spillet hele sit liv i blaugrana, optrådt 56 gange for førsteholdet imens han i slutningen af sidste år også fik debut på det spanske landshold.


.:FORSIDE:.