fbpx

Officielt: Aubameyang får trøje nummer 17

Peter Vyff - 10.08.22

// Aubameyang

Barca kunne forleden offentliggøre, at Pierre-Emerick Aubameyang i denne sæson får nyt trøjenummer. Gaboneseren overtager nummer 17, der sidste år blev båret af hollandske Luuk de Jong.

Barca er ved at forberede sig til den kommende sæson, hvor der er store forventninger til holdet. Catalanerne har formået at forstærke førsteholdstruppen markant, og selvom ledelsen eftersigende ikke er færdige med at handle på transfermarkedet, så arbejdes der i øjeblikket på de små finjusteringer før ligaen kickstartes på lørdag.

Det omhandler blandt andet trøjenumrene på førsteholdet, hvor ledelsen tidligere kunne fortælle at Ferran Torres har overtaget nummer 11 efter Adama Traoré, som ikke fik sit ophold forlænget på Camp Nou. Storindkøbet Robert Lewandowski har også overtaget nummer 9 efter Memphis Depay, ligesom Pedri har fået nummer 8, efter hans store idol Andrés Iniesta.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spidsangiberen Pierre-Emerick Aubameyang får nu også et nyt trøjenummer, hvilket han eftersigende har ønsket sig, siden landsholdsspillerens ankomst i vinter. Gaboneseren fik fra start tildelt nummer 19, men han har angiveligt hele tiden ønsket at spille i nummer 17, som han gjorde i sin tid hos Dortmund. Det kunne nu lade sig gøre, da Luuk de Jong ikke længere er at finde på Camp Nou. Hollænderen optræder nu for PSV Eindhoven, hvilket betyder, at landsholdsspilleren efterlod nummer 17, som Aubameyang netop har overtaget.

Gaboneseren har fået en fin start på tilværelsen hos Barca, hvor han i foråret deltog i 23 kampe på førsteholdet med 13 mål til følge. Angriberen nåede dermed at blive delt topscorer med Memphis Depay, som dog ser ud til at forlade Camp Nou.

Memphis Depay og Aubameyang er netop blevet sat i forbindelse med et skifte til henholdsvis Juventus og Chelsea, men det lader dog til, at hollænderen må trække det korteste strå og forlade Barca inden transfervinduet lukker den 31. august..:FORSIDE:.