Officielt: Ansu Fati har underskrevet ny kontrakt

FCBARCELONA.DK - 04.12.19

Onsdag aften offentliggjorde Barca, at man har underskrevet en ny og forbedret kontrakt med angrebskometen Ansu Fati. Han får en frikøbsklausul på 170 mio. euro, som senere stiger til 400 mio. euro.

Allerede tidligere onsdag aften kunne de store catalanske sportsaviser i Barcelona afsløre, at Barca og Ansu Fati angiveligt var nået til enighed om en nye og forbedret kontrakt til den unge angriber.

Kort efter klokken 20.00 kunne Barca så bekræfte historien, da man offentliggjorde, at man har indgået en ny aftale med Ansu Fati. Klubben meddeler, at den 17-årige angriber indledningsvis får en frikøbsklausul på 170 mio. euro og det vil automatisk stige til 400 mio. euro, når han underskriver sin første professionelle kontrakt med førsteholdet, når han fylder 18 år.

Da Ansu Fati er under 18 år gammel har det ikke været muligt at forlænge kontrakten yderligere. Den udløber derfor fortsat den 30. juni 2022, men der er aftalt en option på en forlængelse på yderligere to år.

Kontrakten blev underskrevet onsdag eftermiddag på klubbens kontorer. Til stede var blandt andet præsident Josep Maria Bartomeu, sportschef Eric Abidal og sportschef for Barca B, José Mari Bakero.

.:FORSIDE:.