fbpx
Annonce

Officielt: Alejandro Balde er meldt klar igen

FCBARCELONA.DK - 26.03.22

// Alejandro Balde

Alejandro Balde er endelig meldt klar til at spille igen efter en andelskade, der har holdt ham ude i næsten to måneder. Det er en god nyhed for Xavi, for så er der et alternativ mere til venstre backen, hvis der bliver brug for det.

Jordi Alba er den eneste naturlige venstre back i Barcas trup og derfor var B-holdets Balde tiltænkt en reservetjans på positionen denne sæson. Sådan er det slet ikke gået, for først en rygskade, så corona og altså senest en ankelskade, har gjort sæsonen svær for den 18-årige Balde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da Sergi Barjuan i dag skulle udtage sin trup til B-holdets kamp i morgen mod Betis Deportivo, der er Betis' B-hold, kom Balde med i truppen. Han havde ved lørdagens træning fået den endelige klarmelding af lægerne.

Det er indlysende at Balde er langt fra kampformen og den skal bygges op de kommende kampe med Barca B, men det forventes at han fortsætter med at træne med førsteholdet, som man så det i starten af sæsonen.

Dermed vil Balde snart kunne træde til, hvis Alba bliver skadet eller får brug for en pause. Xavi har brugt såvel Dest, Alves som Mingueza på positionen, men med Balde klar igen, kan det sagtens blive til spilletid for La Masia talentet.

.:FORSIDE:.