Officielt: 40.000 tilskuere må se Barcas ligastart

FCBARCELONA.DK - 05.08.21

// Camp Nou // Coronavirus


artfcb

Når Barca tager hul på ligaen den 15. august med hjemmekampen mod Real Sociedad, må de lukke 40.000 tilskuere ind til opgøret. Sundhedsmyndighederne gav nemlig i går lov til at stadions kan fyldes med 40% af kapaciteten.

Det var den spanske sundhedsminister, Carolina Darias, der i går løsnede for coronarestriktionerne når det gælder store begivenheder. Her blev det meldt ud, at der fra den 13. til den 29. august må lukkes 40% ind på åbne stadions.

Der er sågar den mulighed, at der åbnes for endnu flere tilskuere, for hvis der er områder med lavere smitte, kan de lokale myndigheder give tilladelse til flere tilskuere, så længe de spanske sundhedsmyndigheder er enige.

For Barca er det en rigtig god nyhed, for så kan der endelig komme tilskuere på Camp Nou, efter at have spillet uden tilhængere i næsten halvandet år.

Beslutningen får ikke indflydelse på Barcas kamp på søndag mod Juventus, for de nye regler træder først i kraft den den 13. august, så det er fortsat planen at spille Gamper-opgøret på B-holdets hjemmebane Estadi Johan Cruyff, hvor der må lukkes 3.000 tilskuere ind.

.:FORSIDE:.