fbpx

Ny optimisme i Barcas jagt på Mikel Merino

Peter Vyff - 20.06.24

 


Barca er på det seneste blevet sat i forbindelse med Mikel Merino, der er en stor profil hos Real Sociedad. Catalanerne er nu mere optimistiske i jagten på midtbanespilleren, da baskerne ikke længere tror de kan beholde ham.

Catalanernes førsteprioritet denne sommer er at finde en langsigtet erstatning for Sergio Busquets, der efterlod sig et stort hul på midtbanen, da han skiftede til Inter Miami sidste sommer. Barca er blevet sat i forbindelse med en række spillere, såsom Martín Zubimendi og Joshua Kimmich, hvis pris dog forventes at blive alt for høj.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sportsdirektør Deco har derfor set sig om efter alternativer, og sammen med Hansi Flick, har man nu skiftet fokus til Mikel Marino, der lige nu er afsted med det spanske landshold. Spanieren har i flere sæsoner været en stor profil for Real Sociedad, hvor han netop danner makkepar med Zubimendi.

Merinos pris forventes dog at være noget lavere, da han har kontraktudløb i 2025, og ifølge avisen Sport har han ingen intention om at forlænge aftalen. Real Sociedad-ledelsen menes derfor at have opgivet at beholde midtbanespilleren, og det har nu givet Barca ny optimisme i jagten på hans underskrift.

Catalanerne er dog langt fra de eneste interesserede, for Atlético Madrid har angiveligt også snøren ude efter landsholdsspilleren. Det samme gør sig gældende for Newcastle og Dortmund, men Barca forventes stadig at føre an i kampen om den 28-årige Merino, der efterhånden ligner et godt bud på en midtbane-forstærkning.

merino4F

// Mikel Merino
.:FORSIDE:.