Medie: Byttehandel med Griezmann under opsejling

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.07.20

© FC Barcelona

I mandags byttede Barca og Juventus Arthur og Pjanic, men nu kan en ny byttehandel være under opsejling, denne gang med Antoine Griezmann. Det melder den italienske tv-station RAI Sport.

Efter at Barca og Juve har lukket aftalen med Arthur og Pjanic, så kigger catalanerne og den italienske klub nu mod en ny aftale, som kan involvere Griezmann, der går gennem en svær tid på Camp Nou.

RAI Sport melder, at der kan være en ny byttehandel med Griezmann under opsejling. I første omgang nævnes Juventus, hvor Douglas Costa og Adrien Rabiot nævnes som modvægt.

Ifølge meldingerne planlægger Grizmanns agenter at mødes med Barca i de kommende dage for at tale om hans situation og fremtid i klubben. I de sidste tre ud af fire kampe er franskanden startet ude.

I mellemtiden er der også interesse fra England, hvor Manchester United og Arsenal er interesseret. I Frankrig er Paris Saint-Germain ude efter Griezmann og i Italien er der Inter og Juve.

Barca kan dog også lave en byttehandel med Inter, hvor Griezmann sendes til italienerne, mens catalanerne får Lautaro Martínez, som Barca håber at hente denne sommer.

.:FORSIDE:.