Nu ventes der bare på Wijnaldum og Depay

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.06.21


I denne uge har Barca allerede annonceret tre nye spillere til holdet i form af Agüero, García og Emerson. Nu er spørgsmålet så om catalanerne henter flere spillere i denne uge.

Joan Laporta har allerede levet op til sit løfte fra sidste uge om, at Barca ville præsentere nye spillere til førsteholdet i denne uge. Det har klubben gjort med tilgangene af Sergio Agüero, Eric García og Emersob, men måske løftes sløret snart for flere nye spillere.

Både Agüero og García kommer til Barca på en fri transfer, mens Emerson blev hentet tilbage fra en lejeaftale i Betis.  Memphis Depay og Georginio Wijnaldum sættes også i forbindelse med klubben og de kan måske også komme til Barca i denne uge.

De to hollændere kan ligesom Agüero og García komme på en fri transfer fra henholdsvis Lyon og Liverpool, så Barca kan i princippet allerede i denne uge også præsentere de to spillere som nye forstærkninger til klubbens førstehold.

Wijnaldum og Depay er tilsyneladende to spillere som Koeman har bedt Barca om at hente, så når de to spillere ikke er på plads i Barca endnu, så kan det måske hænge sammen med, at Koemans fremtid i Barca som træner stadig er uafklaret.

Hvis det senere i denne uge meldes ud, at Koeman fortsætter som træner i Barca i den nye sæson, så kan det gå hurtigt med at få offentliggjort signingerne af Depay og Wijnaldum. Trækker det ud med en afklaring om Koeman, kan det måske også trække ud med Lyon- og Liverpool-spillerne.

.:FORSIDE:.