fbpx

Nu venter alle på at høre fra Busquets

FCBARCELONA.DK - 08.12.22

topbar222

VM sluttede uventet for Sergio Busquets i tirsdags, da Spanien tabte til Marokko efter straffespark i ottendedelsfinalen. Nu venter alle på hvad han beslutter omkring sin fremtid, både på landsholdet og hos Barca.

Med sine 34 år er Busquets indlysende i sin karrieres efterår, men hvad fremtiden bringer, har han ikke meldt ud endnu. Fakta er at hans kontrakt med Barca udløber til sommer og at VM blev en kæmpe skuffelse for ham.

Busquets' fremtid har været et stort tema i pressen hele sæsonen. Meget har tydet på at han skifter til Inter Miami i den amerikanske MLS liga, men der har også været forlydender om en mulig forlængelse med Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


På landsholdsplan gætter mange på, at Busquets snart melder ud, at han stopper på det spanske landshold. Der er halvandet år til EM og det kunne han sigte på at deltage i, men så ville det kræve at han bliver i Barca, for en 36-årig MLS-spiller kommer ikke med til en slutrunde.

Xavi vil angiveligt gerne beholde Busquets et år mere, men i en mere sekundær rolle. Spørgsmålet er om Busquets er klar til det. Det virker mere oplagt at trappe karrieren ned i USA. Ret sikkert er det, at Busquets ikke skifter til en anden europæisk klub, hvis han ikke forlænger sin aftale med Barca.

Forleden udtalte sportsdirektør Jordi Cruyff, at klubben har brug for kende Busquets beslutning, så man kan forberede næste sæson uden usikkerhed om midtbanespillerens fremtid.

Det er dog næppe sandsynligt at der kommer en udmelding på det helt korte bane, for Busquets vil helt sikkert først have VM-skuffelsen ud af kroppen, inden han tager sin definitive beslutning, både omkring Barca og landsholdet.
// Sergio Busquets
.:FORSIDE:.