Nu venter alle bare på den officielle bekræftelse

FCBARCELONA.DK - 19.02.20

© Getty Images

Dagen har svirret med forlydender om Martin Braithwaites skifte til Barca og alt tyder på, at skiftet bliver en realitet. Nu venter man bare på, at den definitive bekræftelse kommer fra Barca, hvilket forventes at ske i aften.

Det hele er kørt i stilling og samtlige catalanske og spanske medier omtaler Braithwaites overraskende skifte til Barca som var det en kendsgerning. Endnu mangler man dog stadig at der kommer en officiel udmelding fra Barca.

Diverse medier har dagen igennem talt om enigmed mellem Barca og Braithwaite og at klubben betaler de 18 mio. euro der køber danskeren fri fra Leganés. Der skulle være givet besked til La Liga om, at pengene er på vej og at Braithwaite derfor kan forlade sin nuværende klub.

Det forventes at der kommer en officiel bekræftelse i løbet af aftenen, hvor det samtidig vil blive bekræftet, at den officielle præsentation finder sted i morgen torsdag.

Herfra er der kun at vente på, at aftalen bekræftes. Straks det sker, vil man kunne læse om detaljerne her på fcbarcelona.dk.

.:FORSIDE:.