Nu kører rygterne for alvor om Setiéns fremtid

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.08.20


I går aftes led Barca et smertefuldt nederlag til Bayern München i Champions League. Det kan ikke undgå at sætte yderligere gang i rygterne om Quique Setiéns fremtid. Trænersædet under cantabrianeren er brand varmt.

Det store nederlag og den manglende succes i de hjemlige turneringer kan nu vise sig at få konsekvenser for Barcas træner. Der er ikke nogen tvivl om, at trænersædet under Setién nu er glohedt. Det kan ikke undgås efter den måde Barca røg ud af Champions League på.

Præsident Josep Maria Bartomeu har godt nok i flere interviews i løbet af sommeren slået fast, at Setién også er træner for Barca i næste sæson, men skriverierne i den catalanske presse har gentagne gange lydt på, at det afhængt af succes i Champions League.

Succes i Champions League blev det ikke til og derfor er det nu spørgsmålet om det får konsekvenser for Setién. Nederlaget i Champions League kommer oven på en skuffende sæson i ligaen og de øvrige hjemlige turneringer, hvor spillet ikke har fungeret.

En ting er dog sikkert nu, og det er, at rygterne om Setiéns fremtid i Barca i den kommende tid bliver massive. Det er slet ikke utænkeligt, at Barca reagerer hurtigt med en fyring af Setién, som man så det med Juventus, der fyrede Maurizio Sarri dagen efter Juve blev slået ud af Champions League.

644x70

.:FORSIDE:.