fbpx

Sådan kan Barca gå videre i Champions League

FCBARCELONA.DK - 24.11.21

// Champions League


instabar


Barca skuffede tirsdag hjemme på Camp Nou, da man i den altafgørende kamp om andenpladsen i Champions League gruppen spillede 0-0 mod Benfica. Nu er catalanernes eneste chance, at man vinder over Bayern München eller at Benfica smider point mod Dynamo Kiev.

Det ser efter tirsdagens målløse opgør mod Benfica hjemme på Camp Nou særdeles sort ud for Barca i håbet om en plads i Champions League ottendedensfinalen. Catalanerne kunne ellers have sikret sig pladsen med en hjemmesejr over Benfica, men spillede skuffende 0-0.Dermed ser det nu særdeles svært ud for Barca, hvis man vil videre fra gruppespillet. Der mangler kun en enkelt runde og her skal Xavis tropper et smut forbi en af Europas sværeste udebaner, når man gæster Bayern München. I det andet opgør tager Benfica imod Dynamo Kiev.

Barca er efter tirsdagens runde på andenpladsen i gruppen to point foran Benfica. Det betyder, at hvis Barca imod alle odds vinder over Bayern München i Tyskland, så er catalanerne videre på andenpladsen. Et resultat, som de færeste anser som realistisk.

En anden mulighed for Barca er, hvis Benfica smider point på hjemmebane mod Dynam Kiev. Hvis Benfica spiller uafgjort eller taber mod det ukrainske mandskab, så er Barca også videre uanset hvad opgøret mod Bayern München ender.

Barcas chancer for videre avancement fra CHampions League gruppespillet er dermed ikke helt væk, men det vil kræve noget af et mirakel, hvis catalanerne i den sidste runde ender med at spille sig i ottendedelsfinalen.

.:FORSIDE:.