Nu nævnes Barca som favorit i supercuppen!

FCBARCELONA.DK - 12.01.21

© Getty Images

Det er ikke længe siden at Barca var i dyb sportslig krise, men tingene ændrer sig lynhurtigt i fodbold. Nu udnævner både catalanske og spanske medier holdet som favorit i den spanske Supercup, der spilles denne uge.

Barca har oplevet en ujævn og problematisk sæson, hvor spillet ikke har fungeret og mange point er blevet smidt. Sådan var det i hvert fald indtil årsskiftet, for siden er det gået den stik modsatte vej med sejre og flot spil.

Barca har indledt 2021 med sejre på udebane over Huesca, Bilbao og senest Granada og det er sket med overbevisende spil, hvilket har skabt fornyet optimisme i klubben og hos tilhængerne.

Den spanske Supercup afgøres mellem Barca, Real Madrid, Real Sociedad og Athletic Club Bilbao. Semifinalerne spilles onsdag og torsdag og finalen søndag.

Når medierne omtaler Barca som favorit skyldes det, at de går ind til supercuppen med den bedste aktuelle form. Madrid har spillet to af deres seneste tre kampe udafgjort, mod Elche og Osasuna, mens Real Sociedad kun har vundet en enkelt af deres seneste ni kampe. Det er netop Real Sociedad som Barca møder i sin semifinale. Bilbao gør det ikke meget bedre, for kun to ud af deres seneste ni kampe er vundet.

Derfor kan Barca træde ind til supercuppen med de bedste oplevelser i bagagen og den største selvtillid. Spørgsmålet er så om det er nok til at hente sæsonens første trofæ.

.:FORSIDE:.