fbpx
Annonce

Nu meldes der om udsolgt til kvindernes Clásico!

FCBARCELONA.DK - 18.01.22

// El Clásico // Barça Femení

ps5 art


I forgårs blev der meldt om 70.000 solgte billetter til kvindernes Clásico til marts. Her få dage senere er de sidste billetter revet væk og Barca kan nu melde udsolgt til kampen. Dermed skrives der fodboldhistorie.

De catalanske fans strømmer til El Clásico den 30. marts når Barcas og Real Madrids kvindehold mødes på Camp Nou. Alle tilgængelige billletter er solgt og de eneste der resterer er dem som UEFA disponerer over. Hvor mange det er, har Barca ikke fortalt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Givet et det dog, at der skrives fodboldhistorie den 30. marts. Den mest besøgte kvindekamp i fodbold var VM finalen i 1991 mellem USA og Kina, hvor lige over 90.000 tilskuere så på. Der er som bekendt plads til næsten 100.000 tilskuere på Camp Nou og chancen for at sætte rekord er stor.

Barca håber på at UEFA leverer nogle af deres billetter tilbage, blandt andet fordi at Real Madrid ikke forventes at få mange tilrejsende fans med til den catalanske hovedstad. Madrid startede først deres kvindehold i 2020, mens Barca i flere år har været blandt de dominerende i Europa.

Det bliver en oplevelse for livet for Barcas kvinder at spille på Camp Nou med små 100.000 på lægterne.

.:FORSIDE:.