fbpx

Nu mangler Xavi bare to nye backs

FCBARCELONA.DK - 30.07.22

// Cesar Azpilicueta // Marcos Alonso

Med ankomsten af Jules Koundé er Xavi godt på vej til at have det hold han mener der er brug for. Det er dog ikke slut med at forstærke sig og nu rettes fokus ind på at hente både en højre og en venstre back.

Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Lewandowski og senest Jules Koundé er alle kommet til Barca og alle efter direkte ønske fra Xavis side. Derudover lykkedes det endelig at forlænge med Ousmane Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er det dog ikke slut med at forstærke sig. Det slog Xavi fast på et pressemøde i nat. 'Jeg har før sagt, at vi skal have to spillere til hver position, specielt i en sæson med VM. Vi har brug for spillere for at være de bedste, så ja, vi ønsker flere forstærkninger, jo før, jo bedre' sagde han.

Her tænker Xavi helt sikkert primært på de to backpositioner. Alba spillede sidste sæson uden et alternativ på venstre back, mens Dani Alves har forladt klubben, så Dest nu er eneste naturlige højre back i truppen.

Xavi har ganske vist den unge Balde til at supplere Alba, samt Sergi Roberto, Araujo og Koundé til at vikariere for Dest, men Xavi ønsker mere erfarne spillere til positionerne.

Xavis ønsker hedder Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, begge fra Chelsea, men de bliver ikke let at hente. Derfor er der helt sikkert også andre navne på Xavis blok. Sikkert er det, at det nu er backpositionerne der rettes fokus på.

.:FORSIDE:.