Nu må der kun være 40.000 til kampen mod Bayern!

FCBARCELONA.DK - 08.09.21

// Bayern München

Det er efterhånden for viderekomne at følge med i coronarestriktionerne i Catalonien. Nu skulle det imidlertid være slået definitivt fast, at Barca må lukke 40.000 fans ind til den vigtige kamp mod Bayern München.

Hvor mange tilskuere må der komme til en fodboldkamp i øjeblikket i Catalonien? Det er ikke mange dage siden at det blev meldt ud, at 60% af kapaciteten på åbne stadions var tilladt og det betyder 60.000 tilskuere på Camp Nou. Sådan er det pludselig ikke længere. Nu meldes der om en grænse 40.000.

Baggrunden er, at både de spanske og catalanske sundhedsmyndigheder er inde over og her er der ikke altid enighed om vurderingerne. Derfor har man set flere eksempler på, at man i Catalonien går noget forsigtigere til værks, end de spanske sundhedsmyndigheder giver lov til.

I sidste ende er det de catalanske myndigheder der bestemmer og nu skulle det altså være besluttet, at der på åbne stadions med plads til mere end 40.000 tilskuere, må være op til 40% af kapaciteten, så man sikrer en vis afstand.

Derfor går Barca nu i gang med at fordele billetterne til kampen mod Bayern München den 14. september. Klubbens medlemmer med sæsonkort har førsteret og er der flere der ønsker billet end der er plads til, trækkes der lod. Først herefter får øvrige medlemmer og andre fans mulighed for at købe billet.

.:FORSIDE:.