fbpx

Nu kender Barca sit kampprogram i La Liga

FCBARCELONA.DK - 24.06.22

// La Liga

I går blev kampprogrammet for næste sæsons La Liga lagt fast. Det betød samtidig at der blev sat foreløbige datoer på de to Clásicos mod Real Madrid. De spillles i midten af oktober og midten af marts måned.

La Liga skydes i gang i midten af august i weekenden den 13. og 14. august. Her lægger Barca ud med at tage imod Rayo Vallecano hjemme på Camp Nou. Weekenden efter skal de en tur til San Sebastián for at møde Real Sociedad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter går det slag i slag frem til midten af oktober, hvor den første Clásico spilles. Det sker i weekenden den 15. eller 16. august, hvor Real Madrid lægger græs til det traditionsrige opgør.

På grund af VM i Qatar må La Liga, som alle andre ligaer rundt om i verden, tage en pause. Sidste runde i La Liga inden slutrunden spilles den 9. november, hvilket er midt på ugen.

Herefter skal man helt frem til årets sidste dag, før der igen spilles i ligaen, der altså ligger stille i næsten to måneder. Den næste Clásico spilles på Camp Nou i weekenden den 18. og 19. marts, mens 38. og sidste runde spilles i weekenden den 3. og 4. juni. Her lukker Barca sæsonen med en udekamp mod Celta Vigo.

Der er endnu ikke sat præcise kamptidspunkter på kampene. Som altid i La Liga sker det først 2-3 uger inden de enkelte kampe skal spilles, så det er altså umuligt allerede nu at vide om Barca spiller lørdag eller søndag i weekenderne.

.:FORSIDE:.