Nu kan Pjanic rette blikket mod Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.08.20


Den kommende Barca-spiller Miralem Pjanic var her i aftes med i startopstillingen for Juventus i returopgøret mod Lyon i Champions League 1/8 finalen hjemme på Juventus Stadium. Han blev dog sammen med Juve sendt ud af turneringen.

Med et 1-0 nederlag i den første kamp i Lyon, var Juventus presset til sejr mod franskmændene. Pjanic startede som vanen tro inde for de nidobbelte italienske mestre på midtbanen, men han kunne ikke forhindre, at Juventus blev spillet ud af Champions League.

Italienerne vandt godt nok kampen 2-1 på to mål af Cristiano Ronaldo, men fordi Lyon fik scoret et enkelt mål, så er de gået videre til kvartfinalen på reglen om flest udebanemål. Dermed kan Miralem Pjanic nu rette blikket mod hans nye klub Barca.

Det er endnu ikke sikkert hvornår Pjanic tiltræder i Barca. Det ventes ikke, at han påbegynder træningen med Barca med det samme. Det kan sagtens tænkes, at der nu venter en lille ferie til bosnieren inden han tilslutter sig sine nye holdkammerater i Barca og retter blikket mod den nye sæson.

I Barca er Pjanic købt ind til startopstillingen, så der venter en stor rolle til den 30-årige midtbanespiller. Med Juventus ude af Champions League kan Pjanic nu rette blikket mod sin nye opgave, som bliver at triumfere i blau-grana trøjen.

644x70

.:FORSIDE:.