fbpx

Nu kan Barca indskrive Ferran Torres

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.01.22

© Getty Images
// Philippe Coutinho // La Liga // Ferran Torres // Nico González // Gavi

ps5 art


I december måned hentede Barca Ferran Torres i Manchester City, men klubben har måtte vente med at indskrive på grund af manglede luft i lønbudgettet. Det problem er nu løst med Coutinho afgang.

Med Coutinhos skifte til Aston Villa på en lejeaftale for resten af sæsonen frigør det en plads i førsteholdstruppens lønbudget i Barca. Derfor bør catalanerne nu være i stand til at registrere Ferran Torres i truppen hos La Liga, og ikke mindst få godkendt kontrakten.

Artiklen fortsætter under annoncen


I forbindelse med købet af Ferran Torres kom det frem, at Barca endnu ikke havde indskrevet spanieren, da der først skulle frigøres penge i lønbudgettet. Laporta var dog selvsikker på, at det nok skulle ske, hvilket han nu får ret i.

Dani Alves er som bekendt også blevet indskrevet i truppen. Sergio Agüeros karrierestop gjorde, at der blev plads til brasilianeren. Den nuværende trup tæller dermed 23 spillere, hvis man ikke tæller Iñaki Peña med, da han stadig har et nummer hos B-holdet.

Der arbejdes på, at flere spillere kan forlade catalanerne i januar, så der kan blive plads til nye forstærkninger i truppen. Dertil vil Barca også rykke Nico og Gavi permanent op på førsteholdet, så flere spillere skal forlade klubben i dette transfervindue, hvis der skal hentes flere forstærkninger.

.:FORSIDE:.