Nu handler alt om kampen mod United!

FCBARCELONA.DK - 14.04.19

© Getty Images

Med kampen mod Huesca ude af billedet, sætter Ernesto Valverde og hans spillere nu alt deres fokus på sæsonens klart vigtigste opgave indtil nu - nemlig tirsdagens opgør mod Manchester United.

Op til kampen mod Huesca blev der talt om risikoen for manglende fokus og motivation, fordi kampen mod United lå i baghovedet på spillerne. Den risiko eksisterer ikke når det handler om tirsdagens opgør.

Alle er klar over, at der venter noget helt specielt, som får betydning for resten af sæsonen, uanset hvordan det går. Målet om at vinde Champions League står højest på ønskesedlen hos klubben, spillerne, trænerstaben og tilhængerne, så ingen er i tvivl om hvad det nu handler om.

Pressedækningen til tirsdagens kamp er massiv og spillerne mærker allerede det øgede pres sådan en afgørende kamp fører med sig. Alt handler om netop dette opgør og Valverde får ingen problemer med at sætte sine spillere op.

Det er ganske enkelt alt eller intet for Valverde og hans spillere og det er de udmærket klar over. Fordelen af hjemmebane samt 0-1 føringen fra første kamp i Manchester, giver dem troen på, de kan bringe sig videre til semifinalen mod enten Liverpool eller Porto.

Barcelona står derfor på den anden ende de næste par dage, for drømmen om det eftertragtede trofæ fylder utroligt meget.

.:FORSIDE:.