Nu gælder det igen Champions League!

FCBARCELONA.DK - 16.09.19

Efter to sæsoner med smædelige nederlag der har betydet exit af Champions League, rettes blikket nu igen mod den turnering, som alle Barca-fans higer efter at vinde. Tirsdag gælder det første gruppekamp, hvor Dortmund tager imod.

Da Barcas spillere i går restituitions trænede efter den flotte 5-2 sejr over Valencia, var det UEFA's Champions League bold der blev benyttet. Det var et klart tegn på, hvad der nu venter.

Netop Champions League fylder utroligt meget i klubben og hos tilhængerne. Det er den turnering de fleste sætter højest af alle og derfor har det været svært at være Barca-fan de seneste par sæsoner.

Her har Barca haft kurs mod den ultimative triumf, for så at smide det hele væk i to håbløse kampe, først mod Roma i 2018 og så mod Liverpool i maj måned i år. De to nederlag gør stadig ondt hos mange culés.

Nu er tavlen imidlertid vasket ren og en ny Champions League tager sin begyndelse. Det sker med de første gruppekampe i morgen, hvor Barca skal på en svær opgave ude mod Borussia Dortmund. De andre to hold i gruppen er Inter og Slavia Prag.

Gruppespillet afvikles over de kommende tre måneder og for Barcas vedkommende slutter det af med endnu en svær udekamp, hvor de møder Inter. Det opgør spilles tirsdag den 10. december.

Målet for Barca er som altid at gå videre fra gruppespillet, hvilket vil kræve at de bliver blandt de to bedste. Alt andet vil være en katastrofe og en fiasko.

Barca går dog med sikkerhed efter gruppesejren, da det giver en fordel når man tager hul på knock-out fasen, for her møder man en 2'er fra en anden gruppe og har fordel af hjemmebane i returkampen.

.:FORSIDE:.