fbpx
Annonce

Nu er tre af Barcas udlejede spillere skadet

FCBARCELONA.DK - 22.01.23

// Nico González // Samuel Umtiti // Alex Collado

Barca har som altid en række spillere udlejet til andre klubber. I går pådrog Samuel Umtiti sig en skulderskade og dermed er tre udlejede spillere ude med skader, hvilket er en rigtig dårlig nyhed for Barca.

Når Barca udlejer spillere kan enten være for at unge talenter får værdifuld spilletid og forhåbentlig kan vende stærkere hjem, eller også fordi de ikke indgår i trænerens planer for sæsonen.

Samuel Umtiti er sendt til Lecce i Italien for at få genstartet karrieren efter nogle sæsoner med mange skader og sparsomt med spilletid. Målet med ham er, at få ham solgt til sommer. Derfor kommer hans skulderskade på et skidt tidspunkt, for dermed fortsætter hans dårlige skadeshistorik og det kan holde interesserede klubber væk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Umtiti er ikke den eneste udlejede spiller der er skadet. 21-årige Nico González er blevet opereret for en fodskade og han ventes tidligst tilbage om en måned. Nico spiller for Valencia og her var det Barcas håb, at han ville udvikle sig godt og komme tilbage til den catalanske midtbane. Nico har dog haft svært ved at gøre sig gældende i Valencia og skaden gør det ikke nemmere.

Også Alex Collado sidder ude med en skade. Her er der tale om en lårskade, der holder ham ude mindst en måned mere. 23-årige Collado, der er udlejet til bundholdet Elche, forventes solgt til sommer, men jo mindre han spiller, jo sværere bliver det at få en god pris for ham.

Barcas sportslige ledelse krydser nu fingre for, at de tre skadede spillere får en god afslutning på sæsonen, da det både vil være godt for spillerne selv og for Barca.



.:FORSIDE:.