fbpx

Nu er spørgsmålet hvem der bliver ny Barca-træner

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.10.21

// Xavi // Joan Laporta // Pirlo // Robert Martinez

Med fyringen af Ronald Koeman sent onsdag aften står catalanerne uden en træner til førsteholdet. Det vigtige er derfor, at finde en ny cheftræner, som kan være med til at bringe Barca tilbage på sporet resultat- og spillemæssigt.

Den nye træner skal få Barca tilbage på rette vej i ligaen og Champions League, men den nye træner skal også formå at sætte sit præg på spillerne, så de igen begynder at levere den form for fodbold klubben er kendt for, men det er ikke det eneste krav.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Spillerne virker trætte, uden energi og uden gejst, hvilket Sergio Busquets også påpegede fornyligt. Derfor er det også vigtigt, at den nye træner formår at motivere spillerne til at levere de præstationer der skal til. Spillerne har brug at få banket ny selvtillid ind i dem.

Inden Koeman blev fredet af Joan Laporta i forbindelse med Atlético-kampen var der primært tre navne i spil til at afløse den hollandske klublegende. Der blev talt meget om Xavi Hernández, Robert Martínez og italienske Andrea Pirlo.

Spørgsmålet er nu om de samme kandidater er spil til cheftrænerjobbet i Barca. Der kan ikke være nogen tvivl om, at Xavis navn er på bordet i øjeblikket. Det er ham fansene vil have tilbage, men Laporta tvivler angiveligt på om catalaneren er klar til opgaven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi lader til at have den filosofi, som klubben har brug for lige nu, men det er satset at vælge Xavi i denne tid. Et mere sikkert kort vil måske være Robert Martínez, som angiveligt er klar på at komme til Barca. Andrea Pirlo virker ikke som det rette valg, men han kan overraske.

Den vigtigste opgave for Laporta er derfor at finde ud af hvem den nye Barca-træner skal være. Det lader til, at han får brug for at gøre sig nogle grundige overvejelser om hvem der er den rette kandidat til at samle klubben op fra det hul, som de befinder sig i øjeblikket.

.:FORSIDE:.