Nu er Lautaros frikøbsklausul på 111 mio. euro

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.07.20

© Getty Images

I det seneste års tid er Barca heftigt blevet sat i forbindelse med et køb af den argentinske angriber Lautaro Martínez. Hans frikøbsklausul lyder på 111 mio. euro og den er nu blevet aktiv, men kun en uge.

Man er trådt ind i juli måned og betyder, at Lautaros frikøbsklausul nu er aktiv. Den lyder på 111 mio. euro og er gældende fra den 1. juli og en uge frem. Det er altså dermed nu, at Barca har muligheden for hente angriberen uden at skulle forhandle med Inter.

Først var der forlydender om, at klausulen gjaldt i to uger, men senere slog Inter-manageren Beppe fast, at der kun er tale om en uge.

Det helt store spørgsmål er dog om catalanerne har råd til at betale 111 mio. euro. Økonomien i den catalanske storklub er presset, hvilket man så med salget af Arthur. Det skete hovedsageligt, fordi Barca skulle have penge i kassen til at købe en topspiller denne sommer.

Rygterne om Lautaros skifte til Barca har været nærmest konstante over en lang periode, men det er ikke meget man har hørt om argentineren på det seneste. De seneste meldinger går på, at Inter vil have Juinor Firpo og 85 mio. euro fra Barca for angriberen.

Noget helt andet er også om Barca ender med at gå efter Lautaro, da catalanerne også er interesseret i at hente Neymar tilbage. Det ser ud til, at Barca kun får råd til at hente enten Lautaro eller Neymar. Så er spørgsmålet bare hvem det bliver.

.:FORSIDE:.