Nu er hele Barca-angrebet skadet!

FCBARCELONA.DK - 23.03.19

© Getty Images

Ernesto Valverde går nok derhjemme med panderynker, for efter meldingen om Messis lyskeproblemer, er hele hans angrebstrio plaget af skader. Det er dårlige nyheder på et afgørende tidspunkt af sæsonen.

Ousmane Dembélé sidder ude med en lårskade og vender tidligst tilbage om et par uger, mens Luis Suárez har forvredet en ankel der med stor sandsynlighed holder ham ude af næste weekends kamp mod Espanyol.

I dag kom så nyheden om Messis lyskesmerter, der tvinger ham til afbud til Argentinas landskamp mod Marokko på tirsdag. Det er endnu uvist hvor længe Messi må sidde udenfor.

Når landskampspausen er slut i næste uge, venter der Barca tre svære ligakampe i træk indenfor blot en uge, mod Espanyol, Villarreal og Atlético de Madrid.

Derfor er det et skidt tidspunkt at hele angrebstrioen oplever problemer på og Valverde er drefor tvunget til, at tænke over alternativer.

Den kommende uges træning vil give et billede af, hvor alvorligt det er med Messi og om Suárez når at blive klar til kampen mod Espanyol, men uanset hvad, vil det ikke være to toptrimmede spillere Barca-træneren i bedste fald kan råde over.

.:FORSIDE:.