Nu er der lagt op til fest på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 25.04.19

© Getty Images

Med Atlético de Madrids sejr i går over Valencia, må mesterskabet vente lidt endnu for Barca, men lørdag aften kan der blive fest på Camp Nou, for her vil en sejr over Levante definitivt afgøre ligaen.

Der er lagt op til fest lørdag aften i den catalanske hovedstad, for her er der gode chancer for, at Barca definitivt og endeligt kan lukke enhver tvivl om hvem der slutter øverst i tabellen, en position som Barca meget, meget længe at siddet solidt på.

Valencia var ikke i stand til at besejre Atlético de Madrid og dermed er afstanden mellem tabellens to tophold stadig på 9 point, med fire runder tilbage at spille.

Det betyder, at en sejr til Barca lørdag aften vil gøre catalanerne til mestre, uanset hvordan Atlético klarer sig i deres kamp mod Valladolid tidligere på lørdagen.

Reelt kan mesterskabet være afgjort inden Barcas spillere løber på banen kl. 20.45, for skulle Atlético uventet tabe til Valladolid, vil ligaen allerede være afgjort. Det mest sandsynlige er dog nok, at Barca selv må bringe mesterskabet i hus.

Der er dermed lagt op til fest på Camp Nou lørdag aften, hvor mange vil møde op med håbet om at se Barca genvinde mesterskabet.

.:FORSIDE:.