Nu er der brug for en sejr på udebane

FCBARCELONA.DK - 20.09.19

© Getty Images

Det er endnu ikke lykkes for Barca at vinde på udebane i denne sæson. Tre udekampe er endt med et nederlag og to uafgjorte resultater. Det skal der ændres på i morgen aften i Granada.

Det er ikke uheld der har forhindret Barca i at vinde på fremmed græs i denne sæson. Holdet har oplevet store problemer mod Bilbao, Osasuna og senest mod Dortmund.

I Bilbao blev det til et 1-0 nederlag på en sen scoring til baskerne, men sejren kunne ikke betegnes som ufortjent. Mod Osasuna kunne Barca have vundet, men et 2-2 resultat kunne ikke betegnes som misvisende for kampens forløb.

I tirsdags i Dortmund sluttede det som bekendt 0-0, men her var heldet med Barca. Et straffespark reddet af Ter Stegen og et tysk forsøg på træværket forhindrede hjemmeholdet i at hente en fortjent sejr.

I morgen aften venter så sæsonens fjerde udekamp, når Barca gæster oprykkerne fra Granada. Selvom andalusierne er kommet fint fra start i ligaen, ligner det en god mulighed for Barca til endelig at hente en tiltrængt udesejr.

.:FORSIDE:.