fbpx

Nu er Barca kun to point fra tredjepladsen i ligaen

FCBARCELONA.DK - 03.01.22

// La Liga

ps5 art


Barca manglede søndag hele 13 spillere til kampen mod Mallorca, men på trods af de mange unge reserver sikrede catalanerne sig alligevel en sejr på 0-1. Resultatet betyder, at Barca nu kun er to point fra tredjepladsen i ligatabellen.

Det har været en turbulent og krisesamt sæson for Barca indtil videre, hvor catalanerne har rodet rundt nede midt i ligatabellen. Med Xavis ankomst på trænerbænken er det dog gået fremed og nu begynder Barca så småt at nærme sig toppen af tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Søndag aften tog Xavis tropper så endnu en vigtigt skridt i den spanske liga, da man på trods af 13 afbud i førsteholdstruppen slog Mallorca på udebane med 0-1 efter en scoring af Luuk de Jong i færste halvleg. Sejren betyder, at Barca nu kun er to point fra tredjepladsen i tabellen.

Med sejren over Mallorca kravler Barca på en femtepladsen i ligaen med 31 point efter 19 kampe. På fjerdepladsen finder man Atlético Madrid med 32 point efter samme antal kampe, mens Real Betis, som overraskende tabte hjemme til Celta de Vigo, findes på tredjepladsen med 33 point efter 19 kampe.

Det ser dermed slet ikke så ringe ud for Barca i bestræbelser på en plads i toppen af den spanske liga og en billet til Champions League i næste sæson, som gives til Top 4. Der er dog stadig et stykke vej op til de to førerhold i ligaen. Real Madrid tabte godt nok deres kamp søndag mod Getafe, men er fortsat på førstepladsen med 46 point efter 20 kampe. Herefter følger Sevilla med 38 point efter 18 kampe.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.