fbpx
Annonce

Nu er alle centrale forsvarsspillere skadet!

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.11.20

© Getty Images
// Sergio Busquets // Gerard Piqué // Umtiti // Frenkie de Jong // Ronald Araujo // Osasuna // Mingueza // Mingo

Det går bare ikke godt for Barcas centrale forsvarsspillere for tiden, for inden kampen mod Osasuna var tre ud af fire af dem skadet. Efter kampen blev det fire ud af fire, da Clement Lenglet måtte udgå med en skade i anden halvleg.

I anden halvleg vrikkede Lenglet rundt på sin ene fod efter en luftduel om bolden med en Osasuna-spiller. Det resulterede i, at forsvarsspilleren måtte lade sig udskifte med en skade. Dermed er alle Barcas centrale forsvarsspillere nu skadet.

Barca er derfor i en helt absurd situation, der nok ikke er set før. Piqué ventes først at være klar om fire måneder, mens det endnu er usikkert hvornår Umtiti og Araujo kan vende tilbage igen. Dertil tyder det på, at Lenglet godt kan være ude i en uge eller mere.

Det skaber uden tvivl panderynker for Ronald Koeman, at alle hans centrale forsvarsspillere er skadet. Løsningen kan være at spille med Busquets og De Jong i forsvaret, som det tidligere er set. Koeman kan også vælge at trække på Oscar Mingueza og Ramos Mingo fra B-holdet.

Under alle omstændigheder en skidt situation for holdet, som vil være massivt svækket, også selvom Umtiti og Araujo skulle blive klar igen snart, for de vil være langt fra kampformen.

.:FORSIDE:.