fbpx

Nico: 'Xavi behandler os alle individuelt'

Anders Lang Jensen - 20.11.21

// Xavi // Nico González

instabar


Barcas 19-årige midtbanetalent Nico González har oplevet Xavis opstart som cheftræner på nærmeste hold, og La Masia-talentet har kun store roser tilovers for ham. Xavi kræver meget af sine spillere til træningspassene.

Nico González har gjort sit gennembrud som førsteholdet i denne sæson og med Xavis ankomst har han fået mulighed for at lære fra den bedste fra samme position på banen. Xavi har sin egen måde at behandle sine spillere på i dagligdagen, og det har Nico bemærket.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


’Xavi snakker med alle og er meget tæt på os. Efter hver træning kommer han hen og fortæller, hvad han ønsker fra dig. Han hjælper os meget og er helt spektakulær. Han behandler os alle individuelt’, forklarer Nico González ifølge mediet El Periodico.

’Specielt på midtbanen insisterer han på mange ting, som han mener, vi skal forbedre. Man sagde, at han som spiller konstant drejede hovedet for at orientere sig og det er noget, han også kræver af os til træning' slutter Nico.

19-årige Nico González er kommet hele vejen op gennem systemet i Barca og har i denne sæson spillet samlet 11 førsteholdskampe indtil nu.

.:FORSIDE:.