fbpx

Nico Williams viste hvorfor Barca er interesseret

FCBARCELONA.DK - 21.06.24

 


Bilbaos Nico Williams rygtes kraftigt til Barca for at forstærke angrebets venstre side. I Spaniens landskamp i går mod Italien viste baskeren, hvorfor man i Barcelona følger ham tæt og angiveligt vil forsøge at hente ham.

Da Spanien indledte kampen mod Italien havde landstræner Luis de la Fuente endnu en gang Lamine Yamal på højre kant og Nico Williams til venstre. I første halvleg var det især Williams der viste sig flot frem, for han drev konstant gæk med det italienske forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nico Williams udfordrede med sine snævre træk, gode teknik og hurtighed og det er netop det som Barca har manglet i venstre side i den forgangne sæson.

Anden halvleg var 10 minutter gammel, da Nico Williams var årsag til den spanske 1-0 scoring. Han tog nogle gode træk i venstre side og sendte bolden ind foran mål, hvor Italiens Calafiori var uheldig at sende bolden i eget net.

Senere i halvlegen var det rent uheld for Nico Williams, at han ikke øgede føringen. På en omstilling trak han ind i banen og sendte bolden mod mål, men han måtte se den prelle af på overliggeren helt oppe ved målhjørnet.

Med et kvarter tilbage var kræfterne sluppet op for Nico Williams og han blev fortjent klappet fra banen af de mange spanske tilhængere på Veltins-Arena i den tyske by Gelsenkirchen.

Barca-træner Hansi Flick har helt sikkert fulgt kampen og der er næppe tvivl om, at Nico Williams har fået man plusser i tyskerens notesbog.

nicowilliams12F

// Nico Williams
.:FORSIDE:.