fbpx

Nico forventes til lægetjek i Valencia i dag

FCBARCELONA.DK - 11.08.22

// Nico González

Nico González er snublende tæt på en lejeaftale med Valencia. Den unge midtbanespiller trænede ikke med i går aftes og i dag forventes han at ankomme til Valencia for at gennemgå lægetjek og skrive en lejeaftale under.

20-årige Nico González kunne ikke se frem til meget spilletid i Barca denne sæson, selvom både Xavi og klubben ser galiceren som fremtidens mand på den defensive midtbane. Derfor har der været forlydender om, at Nico ville søge væk på en lejeaftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det ser ud til at falde på plads nu. Nico fik klubbens tilladelse til at droppe træningen i går aftes, så han kunne koncentrere sig om sin fodboldmæssige fremtid, der altså med næsten 100% sikkerhed ser ud til at omfatte Valencia.

I dag forventes Nico at tage til Valencia, hvor han skal gennem det obligatoriske lægetjek og skrive papirerne under. Det er uvist hvornår Nico bliver officielt præsenteret i Valencias trøje, men det er oplagt, at han er i spil til valencianernes kamp mod Girona på søndag i La Liga.

Der bliver tale om en lejeaftale for en enkelt sæson, uden at Valencia får nogen forkøbsret. Det er planen at hente Nico hjem til næste sæson, hvor han ligner et godt bud på Busquets afløser på den defensive midtbane.

.:FORSIDE:.