Ni spillere indleder den nye sæson i dag

FCBARCELONA.DK - 11.08.20

© Getty Images

Selvom sæsonen 2019/20 stadig er i gang, tager ni spillere i dag hul på den kommende sæson. Det sker når en flok nye unge spillere møder op og en række udlejede spillere vender tilbage til klubben.

Det var Barca der i går bekræftede officielt, at man i dag tager hul på sæsonen 2020/21med ni spillere, der ikke har været en del af holdet den igangværende sæson. Der er tale om Trincao, Pedri, Matheus, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets.

For Trincaos, Pedris og Matheus' vedkommende er der tale om tre unge talenter som Barca købte tidligere på sæsonen, men som først begynder på deres nye eventyr nu.

Derudover vender Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets tilbage fra lejeaftaler hos diverse klubber rundt omkring i Europa.

De ni spillere møder op i aften, hvor de skal igennem lægeundersøgelser og fysiske tests. Også onsdagen byder på diverse tests, så det bliver først torsdag, at de slippes løs på træningsbanen i Ciutat Esportiva Joan Gamper. Spillerne går for alvor i gang med træningen i næste uge, hvor der er planlagt fem træningssamlinger, alle kl. 9.30.

De ni spillere kommer ikke til at træne med førsteholdet, for de rejser til Lissabon torsdag morgen til Champions League kvartfinalen mod Bayern München, et opgør der spilles fredag.

Det er endnu uvist hvornår førsteholdet indleder næste sæson, idet man først skal have afsluttet Champions League og herefter har spillerne krav på lidt ferie.

644x70

.:FORSIDE:.