Neymars far: 'Min søn var lykkelig i Barca'

FCBARCELONA.DK - 11.09.19

© Getty Images

Det er ingen hemmelighed, at Neymar i sommer gjorde alt for at skifte tilbage til Barca. I et interview tirsdag lagde brasilianerens far ikke skjul på sønnens ønske og slog blandt andet fast, at Neymar var lykkelig i Barca.

Selvom at både Neymar og Barca forsøgte med alle midler at nå til enighed med PSG om en handel, så endte sommerens største transfersaga med, at brasilianeren mod sin vilje måtte blive i Paris. I et interview under Edinburgh Sports Conference udtalte Neymars far sig om Neymars ønske om at vende tilbage til Barca og om sommerens forhandlinger.

'Forhandlingerne med PSg er stadigvæk i gang. En brasilianer vil kun være hvor han er lykkelig. Og Neymar var meget lykkelig i Barcelona. Da hans venner i Barca spurgte ham, om han ville tilbage, blev han meget rørt' sagde Neymars far.

'Som agent føler man sig ubrugelig, når der ikke eksisterer en struktur eller en måde hvor på du kan forlade en klub. Der var ikke nogen frikøbsklausul og det gjorde det hele meget vanskeligt. Vi kæmpede hårdt for at nå frem til en aftale - vi kæmpede så godt vi kunne' sagde Neymars far til slut.

De seneste rygter går på, at PSG ønsker at sælge Neymar allerede til vinter og at Barca er klar til at genoptage forhandlinger så snart transfervinduet åbner igen.

.:FORSIDE:.